Hyvää hengittämistä!

WellO2 yhdistää ainutlaatuisella tavalla kaksi hyvää menetelmää hengitysharjoittelussa; vastusteisen sisään- ja uloshengityksen sekä höyryhengityksen. Hengitys vastusta vastaan avaa ilmateitä, jolloin laitteen tuottama höyry pääsee tunkeutumaan syvälle ilmateihin. Lämmin höyry kosteuttaa ja eheyttää limakalvoja auttaen irroittamaan limaa. Se tappaa myös viruksia. Höyry myös auttaa suojutumaan ilman epäpuhtauksien aiheuttamista rasituksista. WellO2 laitteessa voit säätää mekaanista vastusta oman tasosi mukaan ja lisätä tehoa hengityslihasten voimistuessa.
Hyvä hengittäminen on meille jokaiselle tärkeää. Pinnallinen hengitys aiheuttaa kehossa stressireaktioita mm. väsymystä sekä niska- ja hartiaoireita. Hengityslihasten vahvistuminen parantaa ryhtiä ja rintakehä liikkuvuutta sekä lisää hengitysvoimaa.

Allergeenien tai ilman epäpuhtauksien aiheuttama ärsytys, limaisuus sekä ylähengitysteiden ja poskionteloiden tulehdukset sekä astman oireet helpottuvat vastusteisella hengityksellä. WellO2 laitteella harjoittelusta hyötyvät myös puhealan ammattilaiset, laulajat ja urheilijat. Se on loistava tapa harjoitella myös hengityksen syventämistä, millä on paljon positiivisia vaikutuksia stressireaktioiden rauhoittamiseen ja elämänlaatuun.