Footbic®

Footbic on suomalaisen fysioterapeutti Ahto Kärnän kehittämä tehokas harjoittelumuoto erilaisten jalan kiputilojen hoitoon sekä jalkaterän lihaksiston vahvistamiseen. Tällaisia ongelmia ovat esimerkiksi laskeutunut jalkaholvi, kantakalvon tulehdus ja vaivasenluu. Menetelmää on käytetty sekä pre- että postoperatiivisessa harjoittelussa.

Footbic -menetelmällä vahvistetaan jalan tukilihaksia ja samalla harjoitetaan kehon kineettisiä ketjuja toimimaan mahdollisimman hyvin. Footbic on myös erinomaista oheisharjoittelua kuntoilijoille, urheilijoille ja tanssijoille. Footbic toteutetaan Footbic basic ja patentoidun Footbic Pro -terapiapallojen avulla.

Ohjaamme Footbic harjoittelua yksilöllisesti ja järjestämme workshop-tilaisuuksia. Workshopissa ohjataan Footbic perusharjoitukset, joiden avulla voit kotona kuntouttaa jalkateriäsi, opetella jalkaterien liikehallintaa ja vahvistaa tasapainoa. Harjoittelu on tehokkainta kun se liitetään osaksi omaa arkea. Aloitamme syksyn aikana myös askel ja jalkaterä -analyysit.

Hauskaa ja tehokasta harjoittelua Footbic menetelmällä